Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Menu
3-gangen Chef's diner
€ 39,50
€ 19,50
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 19,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 39,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 172 mensen zeggen over Waanzinnig
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Mijn vriendin en ik hebben heerlijk gegeten, genoten van de prettige bediening van Dirk. Dw gerechten waren zeker niet 'doorsnee', maar bijzonder lekker. Een aanrader!
Heel lekker gegeten. Aparte, volle smaken. Het voorgerecht vond ik super. Soort vegetarische loempia.
Voor herhaling vatbaar.
Ik dacht aanvankelijk een warme maaltijd te krijgen, bleek het een koude salade te zijn. Na even doorhappen was ik de schrik te boven en ervoer ik een heerlijke salade. Helaas is de keuze in het menu beperkt.
Smaakvolle gerechten met een mooie presentatie van de gerechten. Vriendelijke bediening
Heerlijk origineel gegeten en fijn bediend. Fijne avond gehad.
Plattegrond Alle restaurants in Tilburg e.o.
Over Waanzinnig
Keuken: Nederlands
Gezond eten vinden ze belangrijk bij restaurant Waanzinnig in Tilburg. Net zo belangrijk vinden zij het gebruik van producten met een eerlijke afkomst. Bij restaurant Waanzinnig maken ze in de gerechten gebruik van ambachtelijke, veelal biologische streekproducten. Gerechten geïnspireerd op de seizoenen en overwegend vegetarisch. Daarnaast staan er voor de vlees- en visliefhebber ook een aantal gerechten op onze menukaart.
Het restaurant kiest het allerliefst voor biologische producten. Daarbij maken ze altijd de afweging welke producten zij het meest verantwoord vinden. Het restaurant verkiest dan ook producten uit de streek boven die van verre komen.