Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Grandioos 6-gangen diner € 62,50 € 42,50
Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Grandioos 6-gangen diner € 62,50 € 42,50
Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Menu
Grandioos 6-gangen diner
€ 62,50
€ 42,50
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.
Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.
Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 42,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 62,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 32 mensen zeggen over Gastrobar BijRozendaal
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De borden waren mooi opgemaakt en mijn smaakpapillen zijn verwend deze avond
Heerlijk gegeten en heel prettig bediend!
Goed eten, fijn rekening gehouden met onze wensen
Helaas waren er maar 3 tafels bezet en dat maakt de sfeer niet gezellig. Prachtige lokatie, lekker eten maar niet culinair, gezellige bediening maar bedenk bij weinig tot geen reservering/rustige avond de zitplekken aan te passen om het iets knusser te maken voor de weinige die er wel zitten. Anders voel je je wel verloren.
Echt heerlijk verfijnd gegeten in een heerlijke omgeving! Bediening ook ontzettend vriendelijk en vakkundig!
Plattegrond Alle restaurants in Enschede e.o.
Over Gastrobar BijRozendaal
Keuken: Frans, Nederlands
BijRozendaal Eten & Drinken is gevestigd in cultuurcluster Het Rozendaal, waarbij de overgebleven delen van de oude, in verval geraakte textielfabriek zijn opgenomen in de eigentijdse architectuur. Iedere vrijdag struint chef Andre Driezen de foodmarkt af, op jacht naar verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Met een gevarieerde menukaart laat de chef je graag verwennen én verrassen met de dagverse, ambachtelijke producten die de keuken te bieden heeft.
beste Esther
hartelijke dank voor jullie complementen heel graag gedaan
culinaire groet Andre Driezen