Indian By Nature

Indiaas | €€ | Menu

Indiaas 4-gangen Chef's diner € 50,- € 30,-

Indian By Nature

Indiaas | €€ | Menu

Indiaas 4-gangen Chef's diner € 50,- € 30,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Menu
Indiaas 4-gangen Chef's diner
€ 50,- € 30,-

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Blokker Dinervoucher code in. Op deze manier weet het restaurant dat je recht hebt op de € 20,00 korting.

Je Blokker Dinervoucher code staat op de kassabon die je hebt gekregen.

Nadat je lekker hebt gegeten, vraag je de rekening. De korting van € 20,00 wordt vervolgens door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 Dinervoucher per 2 personen. De menuprijs van € 30,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 50,-. Zie ook de voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Indian By Nature

Plattegrond Alle restaurants in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Indian By Nature

Keuken: Indiaas

Gelegen in het hart van Den Haag, biedt Indian by Nature een culinaire reis door de Indiase keuken. Het elegante interieur, met rijke kleuren en stijlvolle decoraties, creëert een warme en uitnodigende ambiance. De menukaart, samengesteld door ervaren chefs, brengt authentieke smaken tot leven met gerechten zoals butter chicken, lamb rogan josh en paneer tikka masala. Van pittige tandoori-gerechten tot geurige curries en zachte naanbroden, elk gerecht is een kunstwerk.

De service is uitmuntend, met een vriendelijk en attent team dat je diner onvergetelijk maakt. Indian by Nature is ideaal voor zowel romantische diners als gezellige avonden met vrienden of familie. Of je nu een liefhebber van de Indiase keuken bent of deze voor het eerst wilt ontdekken, dit restaurant belooft een bijzondere culinaire ervaring. Bezoek Indian by Nature voor authentieke Indiase gerechten in een stijlvolle omgeving. Laat je smaakpapillen verwennen en geniet van een avond vol heerlijke verrassingen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden