Book your table now with free cancellation.
Menu
Amazing 5 course Michelin dinner + appetizers
€92.50
€72.50
How does it work?
Book your table online via this website.
Fill in your unique dinner Blokker voucher code at the reservation form. You can find your voucher code on the Blokker receipt.
Show your voucher at the restaurant, enjoy your lovely menu and get €20 discount of your total bill.
A maximum of 1 dinner voucher per 2 persons. The menu price of €72.50 is only valid for the first person. The second person pays the normal price of €92.50. See our terms for more information.
Reserve a table Reserve a tableWhat 1003 people say about Tante Koosje*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
We hebben een leuke avond gehad met heerlijk eten. De bediening was vakkundig en persoonlijk.Ook het BOB wijnarrangement was bijzonder goed gekozen bij de gerechten. We gaan zeker nog een keer terug.
Tijdens "Dining with the Stars" Tante Koosje bezocht.
Gastvrij en gemoedelijke ontvangst.
De smaakloze marshmallow als amuse vonden we zeker geen sterk begin maar verder wel mooie gerechten met prima smaak alleen we hadden meer verrast willen worden met gecombineerde smaakbelevingen. Verwacht toch dat een met 1 ...
Tijdens "Dining with the Stars" Tante Koosje bezocht.
Gastvrij en gemoedelijke ontvangst.
De smaakloze marshmallow als amuse vonden we zeker geen sterk begin maar verder wel mooie gerechten met prima smaak alleen we hadden meer verrast willen worden met gecombineerde smaakbelevingen. Verwacht toch dat een met 1 Michelin ster bekroond restaurant onderscheidend is en dat was het nu zeker niet.
De gedurende de hele avond goed attente personeel was na de koffie ver te zoeken met als gevolg dat we lang op onze rekening moeten wachten.
Ook de inrichting van het restaurant werden we niet echt enthousiast van.
Let wel, op zich een prima avond maar helaas niet het niveau wat we verwacht hadden.
TOP!
Heerlijk gegeten, prima service en een hele fijne sfeer! Wij hebben een prachtige avond gehad. Onze complimenten!
Dit was de 1e kennismaking met dit sterrenrestaurant. Het eten viel ons enigszins tegen. De gerechten werden weliswaar als een soort schilderij op het bord op tafel gezet, maar teveel toeters en bellen rondom de vis en vlees wat op zich goed smaakte. Geen enkele groente bij dit 5 gangendiner. Service redelijk, maar ...
Read full reviewDit was de 1e kennismaking met dit sterrenrestaurant. Het eten viel ons enigszins tegen. De gerechten werden weliswaar als een soort schilderij op het bord op tafel gezet, maar teveel toeters en bellen rondom de vis en vlees wat op zich goed smaakte. Geen enkele groente bij dit 5 gangendiner. Service redelijk, maar men liep niet over van vriendelijkheid. Meubilair zoals stoelen alsook toiletten, kunnen wel wat vernieuwing gebruiken, zeker in een sterrenrestaurant.
Map All restaurants in Loenen aan de Vecht
About Tante Koosje*
Cuisine: French
Restaurant Tante Koosje* is located in the heart of the picturesque village of Loenen aan de Vecht. This special restaurant is situated on the square in the shadow of the church. The decor is cosy and charming with subdued atmospheric lights and antique furniture. A combination of the nostalgic atmosphere, crazy cuisine and affordable prices is what makes Restaurant Tante Koosje* so popular.
Her name comes from an former Loenen resident called Koosje Edema, who lived in the house until her death in 1958. After her death, the municipality wanted to demolish her house and the surrounding houses, but this was prevented. All the houses were rebuilt and 40 years later they decided to start a restaurant in the building and name it after her.
The Chef, Ronald Veldhuijzen, was born in Heerenveen. After a successful chef training and building up work experience at renowned companies, he left Friesland to work at 'De Bokkedoorns' in Overveen and after a few years at the 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 he joined 'Chapeau' in Haarlem and in his first year he was awarded his first star! In 2006 he started a new challenge at Tante Koosje*.
On the menu you will find some great signature dishes by Ronald, such as grilled Frisian sugar loaf with fried duck liver or on the rim fried turbot fillet. His cooking style is classic, modern and pure and he is very aware of the seasons of the different products. He considers sauces to be an important part of the dish and they are always made with the bones or bones of the product he makes.
The restaurant has had a Michelin star since 1998, with the exception of the year 2004 when the restaurant lost the star. Tante Koosje* has a total of 15.5 Gault&Millau points.